Een moederdag kaart maken in plaats van er eentje kopen kan vaak nog leuker zijn. Hieronder vind je 3 reden waarom.

moederdag kaart maken

Moederdag kaart maken dit jaar omdat:

1. jij kent je moeder beter dan hallmark

De kaarten van hallmark zijn natuurlijk generiek gemaakt. Jouw moeder wil misschien juist wel een stoere motor op de voorkant van de kaart of een foto van jullie samen. Kleine moeite maar groots gebaar geldt hier zeker.

2. een leuke knutselactiviteit voor jou

Knutselen is gewoon erg leuk. En kaarten maken vind ik een knutselproject wat lekker overzichtelijk is. Er gaat niet weken aan tijd in zitten maar je kunt wel een scala aan materialen gebruiken. Pinterest is hier erg handig voor als je zelf even geen inspiratie hebt. Hier geldt ook nog voor dat moeders alles mooi vinden. Je hoeft je dus niet zorgen te maken als je handletteringskills etc nog niet heel goed zijn.

moederdag kaart maken

In deze blogpost leg ik uit hoe ik een eenvoudige grappige moederdagkaart met quote maak.

3. elke moeder houdt van de extra aandacht

Wanneer je een zelfgemaakte kaart krijgt weet je dat er extra aandacht in zit. De kaart is niet last minute gekocht in de supermarkt waar de persoon toch al boodschappen moest doen. Er is nagedacht over wat voor kaart zou passen en er is tijd vrij gemaakt om de kaart te maken. Als er dan ook nog een lieve tekst in geschreven staat kan geen enkele moeder zich een leukere kaart voor moederdag wensen.

Ben jij moeder en heb je leuke kaarten gekregen of ga je dit jaar voor het eerst een moederdag kaart maken? Als je dit leuk vond is dit ook iets voor jou

Samen een kaart voor moederdag knutselen

Tip voor zondag! Een kaart borduren voor vaderdag

De drie beste plekken voor het opdoen van inspiratie voor het kaarten maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.