Als je een kaartje voor moederdag knutselen belangrijk vind kun je beter maar vast beginnen. Sommige feestdagen staan opeens weer voor de deur en moederdag is er een van. Terwijl moeders juist zo blij zijn met iets liefs!

kaartje voor moederdag knutselen
Deze blogpost bevat affiliatelinks

Kaartje voor moederdag knutselen

Een kaartje voor je eigen moeder knutselen is natuurlijk heel leuk om te doen. Maar wat ik ook leuk vind is een kaartje aan de moeders in je omgeving te sturen. Deze kunnen namelijk net wat grappiger zijn šŸ˜‰

Op pinterest staan heel veel leuke quotes over ouderschap en moederschap. En zo’n quote op een kaart is eenvoudig te veranderen in een leuke kaart om op te sturen.

kaartje voor moederdag knutselen

Ik heb met lettertype Callibri in word lettergrootte 14 de tekst geschreven en geprint op wit papier. Daarna deze tekst op een gekleurd A6 vel geplakt en de hoeken afgerond met een hoekenpons.

Zelf vind ik de kaart erg grappig en met een korte boodschap achterop is hij klaar om verzonden te worden naar een vriendin.

Komende blogposts zal ik nog meer ideetjes voor moederdag laten zien. Als je dit leuk vond om te lezen is dit ook iets voor jou

Samen een kaart voor moederdag knutselen

Valentijnskaart maken voor vriendinnen

Tip voor zondag! Een kaart borduren voor vaderdag

1 thought on “Een grappig kaartje voor moederdag knutselen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.