De laatste blogpost gingen over postcrossing en daarom leek het me leuk om mijn postcrossing ervaring te delen. Daarom heb ik vier adressen opgevraagd via postcrossing.com en zie je hier mijn kaarten.

postcrossing ervaring

Postcrossing ervaring

Eerder beschreef ik al wat postcrossing is. Via het profiel wat ik bij postcrossing.com heb, heb ik vier adressen opgevraagd om kaarten te gaan versturen. Wat ik eerder heel irritant vond aan postcrossing waren de eisen die mensen hadden over het soort kaart of postzegel wat ze wilde ontvangen. Het is natuurlijk heel leuk als je iets spaart om dan je collectie compleet te maken, maar het spontane van een kaartje sturen naar het buitenland gaat er dan wel af. Nu zie ik dat postcrossing het verboden heeft om eisen te stellen aan de kaart die je wilt ontvangen. Natuurlijk mag je wensen en voorkeuren opgeven, maar profielen met eisen worden weggehaald.

De profielen van de adressen die ik toegewezen had gekregen waren erg leuk. Ik las over Heidi in Duitsland die diamond painting leuk vindt, Kat uit Amerika die erg met duurzaamheid bezig is, Christine uit Engeland die graag iets wil weten over het land waar je woont en Larissa uit Belarus die van schilderijen houdt.

De kaarten

postcrossing ervaring
postcrossing ervaring

De kaarten die ik heb uitgekozen komen van mijn Etsy winkel en zijn typisch Nederlands wat ik leuk vind voor postcrossing.

postcrossing ervaring
postcrossing ervaring

Ik ga de kaarten op de post doen en ben benieuwd of ze ze leuk vinden en welke kaarten ik ga ontvangen. Doen jullie aan postcrossing? Als je dit leuk vond is dit ook wat voor jou

Favorieten materialen

9 mensen om dit jaar een kerstkaart naar te sturen

De drie beste plekken voor het opdoen van inspiratie voor het kaarten maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.