Blind date met een boek is zo’n leuk concept dat ik het moet delen. Omdat een persoon nu eenmaal niet door de brievenbus past en een boek waarschijnlijk ook meer gewaardeerd wordt.

blind date met een boek

Blind date met een boek

Een lieve brief of kaartje is natuurlijk super leuk om te sturen voor Valentijnsdag. Soms voel je de behoefte om ook een cadeautje te geven. Of los van Valentijnsdag wil je misschien ook eens iemand verrassen. Boeken zijn een super leuk cadeau om te geven. Je kunt het met de post versturen en een mooie kaart of brief erbij stoppen. Wacht er een enorm leuke verrassing voor de persoon bij thuiskomst in de brievenbus. Een boek kan nadat het gelezen is ook weer doorgegeven worden of achter worden gelaten in een openbare boekenkast dus je zadelt de persoon niet op met allemaal spullen.

Bij het concept ‘blind date met een boek’ geef je iemand een boek waar hij niet om gevraagd heeft maar waarvan je verwacht dat hij het wel erg mooi zal vinden. Je kunt dit uiteraard heel mooi zelf maken. -> pak een boek uit je boekenkast, pak hem prachtig in, bind er een mooi lint omheen en een kaartje met een mysterieuze omschrijving en je kunt zo naar het postkantoor lopen. Toch ben ik ook onder de indruk van de pakketjes die je op Etsy kunt bestellen. Deze Etsy winkel is prachtig, je zou ook gewoon een boek naar jezelf willen sturen. Nadeel van Etsy is wel dat alle boeken Engelstalig zijn en dat is natuurlijk niet voor iedereen geschikt. Ik kon alleen deze winkel vinden waar je een blind date met Nederlandstalige boeken kunt hebben.

Zouden jullie blij verrast worden met een boek? Als je dit leuk vond om te lezen is dit ook iets voor jou

De beste valentijnskaart tekst schrijf je eenvoudig met deze 6 stappen

Review van het boek ‘Happy mail’ over snailmail maken

De 14 leukste sinterklaas cadeautjes voor stationery lovers

1 thought on “De perfecte Valentijnsdag verrassing: Blind date met een boek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.