Een valentijnskaart krijgen is leuk, net zoals alle andere post die niet in een blauwe envelop op de deurmat valt 😉 Daarom is 14 februari een leuk moment om je vriendinnengroep te verrassen met een kaartje. Of ze nu happy single of al jaren getrouwd zijn. Een kaart van een vriendin zorgt altijd voor een glimlach.

valentijnskaart

Valentijnskaart

Voor deze blogpost heb ik een eenvoudige kaart gemaakt die je makkelijk kunt namaken en sturen naar een vriendin dit jaar. Ik stuur al een paar jaar mijn vriendinnen een valentijnskaart en heb nog nooit een rare reactie gehad. De eerste keer een kaart sturen is altijd wel spannend, want je weet niet hoe iemand op een ongevraagde brief reageert. Maar geloof me iedereen vind het fijn om te horen dat de vriendschap op prijs wordt gesteld.

valentijnskaart diy

Dit is de kaart die ik in elkaar geknutseld heb. Zoals jullie weten ben ik geen perfectionist dus deze kaart kan zeker veel mooier. De lettering kan strakker. De bij kan realistisch met waterverf gemaakt worden en de hartjes kleiner. Maar ik ben nu eenmaal geen professionele illustrator en mijn vriendinnen weten dat 😉

Stuur jij je beste vriendin een zelfgemaakte kaart dit jaar? Als je dit leuk vond om te lezen is dit misschien ook wat voor jou

Een lieve brief schrijven naar jezelf omdat je het waard bent

Favorieten materialen

3x een simpele kerstkaart knutselen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.