Mooie brieven schrijven heb je zelf in de hand, of je lieve brieven ontvangt niet. Maar hier is een oplossing voor.

mooie brieven schrijven

*deze post bevat affiliate links

Mooie brieven schrijven

Mooie brieven schrijven vind niet iedereen makkelijk en niet iedereen is in de gelegenheid er tijd voor vrij te maken. En dat is helemaal prima! Dat jij iemand een kaart of brief stuurt is geen verplichting aan die persoon om hetzelfde terug te doen. Gelukkig is het helemaal niet moeilijk om prachtige brieven te ontvangen. Ik heb een abonnement bij Letters from Afar en vind het geweldig.

Letters from Afar

Je ontvangt elke maand een prachtig geïllustreerde brief vanuit het buitenland van een fictief karakter genaamd Isabelle. Zij verteld over het land waar ze dan is. Een hele leuke manier om iets te leren over andere culturen en landen. Het personage is gebaseerd op Isabella Lucy Bird die in de 19e eeuw alleen de wereld over reisde. De brieven zijn geschreven in het Engels wat het helaas niet geschikt maakt voor kinderen van basisschool leeftijd om het zelfstandig te kunnen lezen. Er zijn verschillende abonnement vormen waar je je voor kunt opgeven en regelmatig aanbiedingen! Een heel leuk cadeau voor jezelf deze feestdagen om nog even over over verre landen na te denken omdat het nog zolang duurt voordat de zomervakantie begint. En wat ook een fijn gevoel is, is dat je hiermee de organisatie pencils of promise steunt. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt om dit goede doel te steunen om kinderen over heel de wereld gelijke toegang tot kwaliteit onderwijs te geven.

Weten jullie een leuk initiatief waarbij kinderen mooie brieven ontvangen? Zouden jullie ook Isabella als penvriendin willen hebben? Als je dit leuk vond is dit misschien ook iets voor jou

Hier kun je een Engelse penvriendin vinden met dezelfde geeky interesse

Penvriendinnen gezocht! 5 tips hoe jij de leukste penvriendin vind

De leukste postcrossing kaarten vind je hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.