Als je een mooie kerstkaart hebt gekocht of gemaakt is het natuurlijk ook belangrijk dat je niemand vergeet te bereiken met jouw speciale kerstgroet. Hier vind je negen mensen die zeker een kaart van jou moeten ontvangen.

Pak je adresboek er maar bij voor het sturen van je kerstkaart aan deze 9 mensen

Tip: Als je een mooie kerstkaart heb gemaakt kun je deze bij Fotofabriek.nl meerdere keren laten afdrukken om zo iedereen je eigengemaakte kerstgroet te kunnen sturen.

1. Je ouders en hun ouders

Natuurlijk is het super leuk om je ouders en opa en oma een kerstkaart te sturen. Zelfs als je nog thuis woont is dit een leuke verrassing voor je ouders. Opa’s en oma’s vinden het ook prachtig om iets van hun kleinkinderen te ontvangen.

2. Broers of zussen

Bij het maken van deze lijst besef ik dat ik mijn broertje nog nooit een kerstkaart heb gestuurd. Ik zie hem immers gewoon met kerst. Maar dit jaar ga ik wel gewoon een kaartje sturen. Zal voor hem ook een verrassing worden.

3. Beste vriendinnen

Een mooie eindejaar boodschap of de terugblik op een hilarische gebeurtenis is nog wel het makkelijkst te verzinnen voor een vriendin. Een knutselmiddag om samen kerstkaarten te maken is ook een leuk idee!

4. De buren

Dit zijn de mensen die jouw pakketjes aannemen als je er niet bent. Over wiens schutting je moet klimmen als je jezelf hebt buitengesloten. En de mensen die de plantjes water geven als jij op vakantie bent. Beter een goede buur dan een verre vriend. Laat weten dat jij je buren op prijs stelt en schrijf een mooie kerstkaart. En nee deze hoeft geen postzegel, maar gooi je gewoon in de bus.

5. Sporttrainer of maatje

Het nieuwe jaar brengt goede voornemens en nieuwe sportdoelen met zich mee. Deze kun je alvast zwart op wit zetten. De persoon met wie je sport is als een stok achter de deur om te blijven komen en door te zetten. Daarvoor mag je ze aan het einde van het jaar best voor bedanken.

6. Collega’s

Hier geldt wel dat ze dan allemaal een kaartje moeten krijgen zodat niemand zich buitengesloten voelt dus het kan eigenlijk alleen op een kleine werkplek (of voor mensen die heel veel kerstkaarten kunnen schrijven). Maar in deze drukke periode met deadlines, vakanties en feestdagen wordt een lieve groet van een collega zeker gewaardeerd.

7. (Tand)arts

Dit is niet iets was ik je toewens. Maar mocht je dit jaar ongebruikelijk veel naar de tandarts of (huis)arts geweest zijn stuur ze dan gewoon een kaartje. Dit wordt altijd gewaardeerd en in de koffiekamer neer gezet zodat iedereen in de feeststemming kan komen zelfs als ze de feestdagen moeten werken.

8. Kind

Hoe mooi is het om je kind een kerstkaart te sturen waarin je terugblikt op het afgelopen jaar en toekomst wensen voor het komend jaar in schrijft. Uiteindelijk hebben ze dan een lief klein stapeltje sentimentele kaarten die mee kunnen verhuizen als hij/zij op kamers gaat.

9. Eenzame ouderen

Over het project de Grote kerstkaartenactie had ik al een keer geschreven en dit is zeker een kaartje wat je kunt sturen dit jaar. Een kerstkaart verstuur je om liefde te versturen en te delen tijdens de feestdagen. Juist deze groep kan wel wat extra liefde gebruiken.

Super benieuwd of jij dit jaar kerstkaarten gaat versturen en wie allemaal een kerstkaart met mooie wens krijgt. Als je dit leuk vond is dit ook iets voor jou

Omapost- schrijf een kaart aan eenzame ouderen

3 mensen die je vandaag zomaar een kaartje kunt sturen

De beste tekst voor op een kerstkaart

2 thoughts on “9 mensen om dit jaar een kerstkaart naar te sturen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.