Postcrossing kaarten kom je soms per toeval tegen maar het is ook een ansichtkaartgenre op zich. Zelf vind ik het leuk als er iets typisch Nederlands op de kaart staat zodat je daar over kunt vertellen.

Postcrossing kaarten op 5 plekken

Plek 1: mijn Etsy winkel

Wat postcrossing is leg ik uit in deze blogpost. Wat je nodig hebt zijn mooie kaarten en postzegels om een bericht naar een vreemde in het buitenland te versturen. Voor het vinden van de perfecte kaart heb ik nu de oplossing in mijn eigen Etsy winkel. Hier verkoop ik een digitaal A6 bestand van 6 prachtige Nederlandse schilderijen die je zo vaak je wilt zelf thuis kunt printen of kunt laten afdrukken online (ik gebruikt hier altijd fotofabriek.nl voor).

postcrossing kaarten

Plek 2: Happypostcrossing.nl

Bij happy postcrossing verkopen ze diverse kaarten. Deze van Nijntje van Nederlands bekendste grafisch vormgever Dick Bruna zijn erg leuk om te versturen.

Plek 3: Hip en stip kaarten.nl

Bij hip en stip kaarten verkopen ze speciale postcrossing kaarten sets die heel mooi zijn. Deze kaart met souvenirs uit Holland is mijn favoriete en heb ik al 10x gestuurd.

Plek 4: Envy cards.nl

Envycards is mijn favoriete webshop om kaarten te kopen. Voor postcrossing hebben ze deze en deze klompen ansichtkaarten die perfect zijn voor een bericht naar het buitenland.

Plek 5: Hema

De ‘groetjes uit….’ is een mooie kaart om te versturen en dan kun je gelijk een leuke pen en notitie boekje voor jezelf kopen šŸ˜‰

Welke kaarten gebruik jij graag voor postcrossing? Als je dit leuk vond om te lezen is dit ook iets voor jou

Wat is postcrossing en 5 redenen waarom jij hier ook aan mee moet doen

3 tips voor leuke vakantiekaart tekst

Mijn favoriete materialen voor het schrijven van lieve brieven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.