Postzegel maken online van kindertekeningen is super leuk. Mijn zoontje is nog erg jong, maar er wordt al geverfd, gestempeld en gekrast. Te leuk om dit resultaat met mensen te delen, zonder ze lastig te vallen met urenlang kinderfilmpjes kijken.

postzegel maken online

Postzegel maken online

Kleine krasmeesterwerkjes, prachtige verfstrepen en bijzondere kleurencombinaties. Dat is wat ik zie als ik naar de tekeningen kijk die mijn zoontje maakt. Ik heb nog geen gallery wall gemaakt, maar hang ze aan de verwarming te toon, mooi op ooghoogte van de artiest. Toch leek het me leuk om iets bijzonders te doen en aangezien mijn postzegels ook net op waren kwam het idee om de tekeningen om te zetten in postzegels.

postzegels maken online

PostNL

Bij PostNL kun je eenvoudig je eigen postzegels maken voor zowel post binnen Nederland als internationale zegels. De internationale zegel heb je alleen in de gegomde variant dus hier moet je aan likken. De zegels voor binnen Nederland kun je zonder extra kosten ook in stickervel krijgen. Geen idee waarom dit niet bij de internationale zegels is. De 1 die de waarde van de postzegel aangeeft staat in het blauw op de binnenlandse zegel. Dat is natuurlijk niet bij elk ontwerp even mooi. Voor een kindertekening staat het super leuk, maar mocht je een wat klassieker design willen dan kun je voor wat extra geld een gouden 1 krijgen op je postzegel.

Resultaat

postzegel maken online

Ik heb twee tekeningen van mijn zoontje gebruikt om 2×10 postzegels te bestellen. Zelf vind ik ze erg mooi geworden. De ene lijkt wel op een anatomisch hart en de ander is vrolijk oranje.

postzegels maken online

Ze passen trouwens ook mooi bij m’n nieuwe stationery šŸ˜‰

Maak jij wel eens je eigen postzegels? Als je dit leuk vond om te lezen is dit misschien ook wat voor jou

Zelf kaarten maken op de computer is eenvoudig met Canva

Creatieve werkplek maken in mijn huis

Postzegels verzamelen, waarom ik het niet meer doe

2 thoughts on “Postzegel maken online van kindertekeningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.