‘Happy little moment’ Nederlands initiatief waar jij ook aan mee kan doen. Lees verder hoe jij mensen kunt verrassen met een lief bericht.

happy little moment nederlands

Happy little moment Nederlands initiatief

Het tijdschrift Flow was ik rustig aan het doorbladeren en bij de rubriek ‘wat ben je aan het doen?’ stond een stuk over Anne Sophie Oudman. Zij is de oprichtster van Happy little moment en heeft als missie wat meer liefde de wereld in te sturen. Kijk dat wekt natuurlijk wel mijn interesse. Het lijkt een beetje op The world needs more love letters, het initiatief waarbij je ook lieve brieven naar elkaar stuurt of achterlaat voor een vreemde. Dat dit project in Nederland ook goed werkt bewijst Anne Sophie met haar initiatief waarbij er al meer dan 15.000 brieven zijn gevonden door vreemden.

Wat houdt het in

De bedoeling is om een lief kaartje achter te laten op een plek waar iemand hem kan vinden. De persoon kan dan het lieve bericht lezen en via facebook of Instagram laten weten dat hij/zij een bericht heeft gevonden en natuurlijk of het een hart onder de riem heeft gestoken of een glimlach teweeg bracht.

Meedoen

Iedereen kan meedoen met dit project. Op de website vind je zelfs voorbeeld gedichtjes die je zou kunnen gebruiken. Dit vind ik een heel mooi voorbeeld versje! Je kunt ook kaarten met een voorgedrukt gedichtje of enveloppen met ‘voor de vinder’ erop geschreven kopen.

Steunen

Happy little moment kun je op diverse manieren steunen. Natuurlijk door mee te doen met het project en lieve briefjes achter te laten. Je kunt de stationery aanschaffen via de webshop. Het leuke hiervan is ook nog dat de spullen door mensen op een sociale werkplek worden gemaakt dus je helpt eigenlijk iedereen hiermee. Je kunt ook via het platform petje af geld doneren aan de stichting.

Laten jullie wel eens briefjes achter om gevonden te worden door vreemden? Als je dit interessant vond om te lezen is dit vast ook iets voor jou.

Schrijf mee

3 mensen die je vandaag zomaar een kaartje kunt sturen

Digitaal briefpapier printen van mijn Etsy shop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.