Digitaal briefpapier printen zodat je nooit meer zonder een leuke set zit om een lieve brief op te schrijven. Via Etsy verkoop ik nu een set briefpapier met bijpassende envelop in het thema fruit

digitaal briefpapier printen

Digitaal briefpapier printen

Via het programma Canva heb ik een digitaal bestand gemaakt waarbij ik gelijnd briefpapier heb gemaakt en een matchende envelop. Je print uit wat je nodig hebt en plakt de envelop dicht. De envelop is vrij minimalistisch dus mijn inziens het vrolijkst als hij op een gekleurd papiertje wordt afgedrukt. De reden dat er niet al te veel plaatjes op staan is om te voorkomen dat je inktcartridge gelijk leeg is als je een mooie set hebt afgedrukt. Vind ik zelf namelijk heel irritant. De envelop vouwt samen tot een afmeting van 12x12cm en het bijpassende briefpapier op A4 formaat past hier perfect in als je het eerst in 3e vouwt en dan dubbel (dan heb je ook een vierkant).

digitaal briefpapier printen

Er is een banaan, ananas, meloen, aardbei en peer variant aanwezig in het pdf bestand want je kunt kopen. Een zonnig fruitig thema voor de zomer.

Peer!

Zelf heb ik natuurlijk ook de sets uitgeprint en direct een berichtje naar een vriendin gestuurd. Ik ben voor het thema peer gegaan omdat ik dat er zo vrolijk uit vind zien op een zomerse dag. Het adres kun je in de peer schrijven wat een grappig effect heeft.

digitaal briefpapier printen

De envelop heb ik gesloten met een sticker. Vaak gebruik ik zegellak maar deze sticker past goed bij het zomerse thema

digitaal briefpapier printen

Gebruiken jullie wel eens digitaal briefpapier? Als je dit leuk vond om te lezen is dit ook wat voor jou

Bijzondere ansichtkaarten krijgen is altijd leuk

Mijn favoriete materialen voor het schrijven van lieve brieven

3 mensen die je vandaag zomaar een kaartje kunt sturen

1 thought on “Digitaal briefpapier printen van mijn Etsy shop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.