Handgemaakte kaart laten sturen via punkpost.com is zo’n uniek idee dat ik dit met jullie wilde delen in deze blogpost.

handgemaakte kaart laten sturen

Punkpost-handgemaakte kaart laten sturen

Het echtpaar Alexis Monson and Santiago Prieto hebben in 2015 Punkpost opgericht. Via de website of hun app kun je een kaart uitzoeken en een tekst schrijven. De meer dan 100 ‘kunstenaars’ die zich hebben aangesloten bij punkpost gaan dan jouw boodschap met de hand prachtig weergeven op een kaart. Je kunt aangeven in welke stijl je de boodschap wilt hebben en als je al vaker een kaart hebt laten maken ook jouw favouriete artiest aankruisen. Dit is een Amerikaans initiatief dus ze rekenen wel wat extra’s voor kaarten die naar het buitenland moeten worden gestuurd.

Doen?!

Hoe bijzonder is het om een kaart te ontvangen die met handlettering is gemaakt of mooie tekeningen is versiert! Zeker als je zelf misschien niet zo creatief bent als je zou willen is dit ideaal. Het grappige is dat je eerste kaart gratis wordt gemaakt als je de app download, je kunt het dus altijd eerst een keer uitproberen.

Helaas is het vrij ingewikkeld om de app werkend te krijgen. En lukt het mij niet om een kaart te versturen zonder dat heel mijn telefoon vastloopt. Ook via de website krijg ik het niet voor elkaar om een kaart naar Nederland te versturen.

Ik hoop erg dat het aan mij ligt, want het idee is zo grappig. Of het ook goed werkt voor iemand in Nederland betwijfel ik. Maar gelukkig hebben ze ook een leuke blog die je kunt lezen voor inspiratie wat je moet schrijven in een kaart dus je kunt er wel idee├źn op doen.

Mocht je van handgemaakte kaarten houden dan vind je dit vast ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.