Brieven aan Bep is ontstaan tijdens de Corona epidemie toen Martje Bergsma van 25 jaar haar baan verloor. Ze is niet iemand die met de pakken neer gaat zitten maar is met een mooi initiatief gestart. In deze blogpost zal ik vertellen over haar project: brieven aan Bep

brieven aan Bep

De gedachte achter brieven aan Bep

Mensen met elkaar verbinden is het doel van het project wat Martje heeft opgezet. Er worden koppels gemaakt van mensen met het doel langdurig brief contact te hebben. Iedereen kan meedoen, of je nu meer wilt oefenen met de Nederlandse taal, behoefte hebt aan contact of gewoon blij wordt van het schrijven en ontvangen van brieven.

Doe mee!

Om je in te schrijven kun je op deze link klikken. Je gaat dan direct naar de inschrijfpagina van brievenaanbep.nl. Je krijgt dan een kort inschrijfformulier waarbij je je wensen of verwachtingen kunt noteren. Achter de schermen wordt je dan gematcht met iemand waarvan ze denken dat deze goed bij je past. Zo eenvoudig om een leuke penvriendin te vinden is het zelden!

Mocht je werkzaam zijn in een instelling waar meerdere bewoners behoefte zouden hebben aan briefcontact kun je dit ook via de website aangeven en dan wordt er gekeken of ze een groter project op poten kunnen zetten voor jullie.

Ik hoop dat je enthousiast bent over het initiatief brieven aan Bep en je aanmeldt. Als je dit interessant vindt hebben deze blogpost waarschijnlijk ook jouw interesse:

Penvriendinnen gezocht! 5 tips hoe jij de leukste penvriendin vind

Wat is postcrossing en 5 redenen waarom jij hier ook aan mee moet doen

Schrijf mee

1 thought on “Doe mee met Brieven aan Bep een nieuw initiatief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.