Fijn dat je meeleest! Midden in een lock down ben ik deze blog gestart met als doel je te inspireren om eens een lieve brief te sturen. Eenzaamheid is niet te zien en voor iedereen verschillend. Sommige mensen hebben nu eenmaal genoeg aan een paar vrienden en andere vinden het verschrikkelijk om een moment alleen te zijn. Ik geloof dat een brief of kaart die je in de brievenbus vindt met een lieve boodschap en de wetenschap dat iemand de moeite heeft genomen om deze aan jou te sturen een zilverrandje aan een anders grijze dag geven. Zelf ervaar ik dat in iedergeval wel zo. Dus lees mee, geef tips om anderen te inspireren en pak maar vast een velletje postzegels uit de kast om wat liefde de wereld in te sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.